Se, mikä mua maailmassa vituttaa, on naisen vanhentuminen miestä nopeammin.

Nainen on OK 17-35 -vuotiaana. Sen jälkeen nainen alkaa rupsahtamaan. Parhaimmat naisen päivät ovat 17-23 vuotiaana, ja jos oikein kunnolla pitää kropastaan ja ulkonäöstään huolta, ehkä sitä voi muutamalla vuodella jopa pidentää. 35-vuotiuden jälkeen nainen vaan alkaa rupsahtamaan, ja fyysisellä tasolla harvempi on kiinnostunut.

Mies on OK helposti 50-vuotiaaksi asti olettaen että hän pitää kropastaan huolta. Mieheen ei vanhenemisessa kohdistu samanlaista arvonalennusta kuin naisen kohtalla. Mies kypsyy, mies on looginen, älykäs, tekijä -kun nainen on enemmänkin lihaa. Hyvännäköinen lipevä mies voi saada rinnalleen 23-vuotiaan blondin.

Toivottavasti siinä 35-vuotiaana elämän ovat täyttäneet muut arvot, eikä sitä ole enää huolissaan siitä että on rupsahtanut. Mikä tässä kuitenkin ärsyttää on se, että tältä näkökantilta ajatellen naisen ajatellaan olevan lihaa. Kyllähän se voidaan piilottaa sinne tasa-arvoisen Skandinaavian tai Suomen taakse mutta haloo, sitä biologista faktaa ei nyt sadassa kun varmaan tuhannessakaan vuodessa voi noin vain muuttaa.