Vetäsin tuossa naamaani ylimääräisenä konvehtirasian, puoli pakettia lakritsijäätelöä, erilaisia juustoja ja taatelipussin. Noin niiku ylimääräisenä. Tästä se alkaakin sitten uusi elämä!!!! Eikä naureta siellä !! Kävin lenkilläki perkele 1,5 tunnin ajan josta juoksin n. 20min mutta eihän sekään kaloreita kuluttanu ku ehkä jotai 500-600.

Oon muutenki lihonnu viime aikoina. Kolme kiloa tullu vaakaan lisään joulun tienoilta. Ei jumalauta. Ja munhan se piti vaan laihtua nyt kun on kerranki aikaa lenkkeillä ym.!!!

Okei, ilman suunnitelmaa ei synny mitään. Ihan hätäkädessä on saatava 1500kcal pois. Ylihuomenna lähtee 1000. Se jäljellä oleva 500 lähtee joko huomenna tai jos ei huomenna  millään pysty (uusi vuosi ja kaikki) ni sit ylihuomisen jälkeisenä päivänä.

No sit ku me ollaan kevyesti heittämällä saatu nää 1500kcal pois, niin sitten 500kcal per päivä pois. Aikaa mulla on 12pv elikkä siinä lähtee sit semmoset 6000kcal pois. Se olis semmonen vajaa kilo läskiä. Pitäis olla ihan saavutettavissa.

Tärkeintä olis, et jättäis sokerin ja valkoisen jauhon pois. Muuten saan suurinpiirtein syödä mitä haluan PIENINÄ ANNOKSINA. Mulla kun on tapana vetää kauhean lastin kerralla, ja sit sitä onki muutaman tunnin päästä jo nälkä. Et vaik mahanpohja huutais hoosiannaa, niin pidän vaan verensokerin korkealla mutta en täytä mahaa.

Tää on päätös. Nyt näitten ylimääräisten hätästen 1500kcal pudottamisen jälkeen alotetaan -500kcal päiväpudotus joka johtaa 12 päivän jälkeen -6000kalorin eli vajaa kilon pudotukseen. Jos huomenna jo pystyn jättämään -500kcal pois, niin pidennän painonpudottamista 13 päivälle joka johtaa mukavahkoon -6500kcal pudottamiseen.

Tässä blogissa seurataan myös edistystäni.

Tämä on jumalauta päätös. !!! Enkä ole edes humalassa. !