Tosiaan paikallisessa.

Minä ja kaveri istuskeltiin siinä pöydässä. Siihen kertyi kolme kollia ympärille jotka eivät edes tunteneet toisiaan. Yksi niistä oli todella kännissä eikä puhunut mitään, kun taas juttelimme niiden kahden muun kanssa.

Kohta se kännissä oleva nousi ylös, nosti tuolinsa heittoasentoon ja sano "mä isken teitä kahta nyt tällä tuolilla!" tarkoittaen niitä kahta muuta poikaa. Oli jo lähestymässä iskemään. Sekunnissa nämä kaks muuta jätkää sitten nousivat pystyyn, perääntyivät ja yrittävät rauhoitella uhittelijaa... 'hei, älä nyt, mitä sä nyt, kaikki on ihan ok, älä nyt viitti...'

Myös me tytöt noustiin parissa sekunnissa perääntyen et mitä perkelettä. Kohta kun uhka oli, ja ihmiset pöydässä hajaantuneet eri puolille baaria, purskahdin nauruun. Mitä helevettiä, ei voi olla junttimaisempaa suomalaisuutta. "MÄ ISKEN TEITÄ KAHTA NYT TÄLLÄ TUOLILLA" :D Ha ha ha ha! Uskookohan ne ees mua ulkomailla jos meen kertomaan tänki stoorin.

Se varmaan olis halunnu puhua tytöille myös, mutta koska nämä kaks kaveriaan puhuivat meille koko ajan, niin hän sen takia käyttäytyi aggressiivisesti, "vittu viette tytöt ittellenne saatana" -ajatuksella. Huvittavaa.